Klassinen sisustus

 

Täältä löydät ideoita klassiseen sisustukseen! Valikoimassamme on muun muassa ruokapöytiä, sohvia, nojatuoleja, tv-tasoja, työpöytiä, raheja, työtuoleja, ruokapöydän tuoleja, lipastoja, senkkejä, mattoja ja monia muita upeita tuotteita. Kodin voi helposti sisustaa klassiseksi tai klassista tyyliä on helppo jatkaa hankkimalla klassiseen sisustukseen sopivia tuotteita verkkokaupastamme. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja kauniita, joten niitä käyttää mielellään. Tutustu klassisen sisustuksen tuotteisiin ja tilaa niitä edullisesti verkkokaupastamme. Voit myös tulla tutustumaan niihin Kauhajoen myymäläämme.

 

Selaus  
1234
Selaus  
1234

Klassisesta sisustuksesta usein kysyttyä:

 

Millainen on klassinen sisustus?

Klassinen sisustustyyli on ajaton ja elegantti, jossa korostetaan symmetriaa, hienostuneita kalusteita, koristeellisia yksityiskohtia ja perinteisiä värisävyjä. Luonnonmateriaalit, kuten puu ja nahka, sekä laadukkaat tekstiilit ovat tyypillisiä.

 

Miten sisustaa olohuone klassiseen tyyliin?

Klassiseen olohuoneeseen valitaan laadukkaat ja tyylikkäät huonekalut perinteisistä materiaaleista, kuten puusta ja nahasta. Neutraalit värit, hienostuneet yksityiskohdat ja symmetrinen järjestely luovat eleganssia ja harmoniaa tilaan. Tekstiileissä suositaan laadukkaita materiaaleja ja perinteisiä kuvioita.

 

Voiko klassiseen tyyliin sisustaa pikkubudjetilla?

Keskittymällä olennaiseen, eli valitsemalla muutaman laadukkaan avainkalusteen, kuten esimerkiksi sohvan tai ruokailuryhmän ja täydentämällä kokonaisuutta edullisemmilla budjettiin sopivilla tekstiileillä ja pienkalusteilla. Pidemmällä aikavälillä hieman hintavampi laadukas vaihtoehto tulee jopa edullisemmaksi, kun kaluste kestää käytössä pidempään!

 

Millä värillä seinät kannattaa maalata, jos sisustaa klassiseen tyyliin?

Klassiseen tyyliin sisustettaessa seinät kannattaa maalata neutraaleilla sävyillä, kuten valkoisella, beigellä, harmaalla, ruskealla tai kermanvalkoisella. Näitä sävyjä käytetään luomaan rauhallinen ja harmoninen tausta sisustukselle, samalla antaen mahdollisuuden korostaa muita huoneen elementtejä. Ne tarjoavat myös joustavuutta sisustuksen päivittämiseen ajan myötä.


Minkälaisia huonekaluja klassiseen sisustukseen?

Klassiseen sisustustyyliin sopivat huonekalut ovat yleensä ajattomia ja hienostuneita, korostaen perinteistä ja harmonista ilmettä. Sohvat, joilla on perinteinen muotoilu ja koristeelliset yksityiskohdat, verhoilu usein nahkaa tai kangasta. Perinteiset nojatuolit, joissa on kaarevat selkänojat ja käsinojat, usein pehmustettu ja verhoiltu korkealaatuisella kankaalla tai nahalla. Massiivipuiset ruokapöydät yhdessä koristeellisten tuolien kanssa, joissa on kaarevat jalat ja selkänojat. Tyylikäs ja hienostunut kirjoituspöytä, usein puuta, jossa on kauniit yksityiskohdat ja koristeet. Perinteiset lipastot ja vitriinit, jotka tarjoavat säilytystilaa ja toimivat samalla koristeellisina elementteinä huoneessa. Nämä huonekalut yhdistettynä laadukkaisiin tekstiileihin, kuten samettiin, silkkiin tai pellavaan, luovat klassisen ja elegantin ilmeen sisustukseen.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko