Romanttinen sisustus

 

Täältä löydät hyviä ideoita romanttiseen sisustukseen. Verkkokauppamme valikoimassa on muun muassa lipastoja, sohvia, nojatuoleja, pöytiä, mattoja, senkkejä, vitriinejä ja sisustustuotteita. Niiden avulla kotiin saadaan luotua ihastuttavan romanttista sisustustyyliä helposti ja nopeasti. Tutustu laajaan valikoimaamme ja sisusta kodistasi romanttinen! Tilaa tuotteita edullisesti verkkokaupastamme tai tule tutustumaan niihin Kauhajoen myymäläämme.

 

Selaus  
12
Selaus  
12

Lisätietoja romanttisesta sisustuksesta

 

Mitä on romanttinen sisustus?

Romanttinen sisustustyyli heijastaa pehmeyttä, herkkyyttä ja eleganttia charmia. Siinä korostuvat feminiiniset elementit kuten pitsit, kukkakuviot, kaarevat linjat ja hienostuneet yksityiskohdat. Tyypillisiä piirteitä ovat vaaleat ja pastelliset värit, kuten vaaleanpunainen, kerma ja vaaleansininen, jotka luovat lempeää tunnelmaa. Pehmeät tekstiilit, kuten sametti, silkki ja pitsi, ovat yleisiä. Kalusteissa suositaan kaarevia muotoja, pehmustettuja pintoja ja antiikkisia elementtejä. Romanttinen sisustus luo tilan, joka on kuin suoraan sadusta, täynnä pehmeitä valoja ja herkkiä yksityiskohtia, jotka kutsuvat rentoutumaan ja unelmoimaan.

 

Mitä elementtejä romanttiseen sisustustyyliin yleensä kuuluu?

  1. Romanttiseen sisustustyyliin kuuluvat pehmeät ja feminiiniset elementit, kuten pitsi, kukkakuosit ja kaarevat linjat.
  2. Tyypillisiä ovat myös vaaleat värit, kuten vaaleanpunainen, kerma ja vaaleansininen, sekä pastellisävyt, jotka luovat lempeää tunnelmaa.
  3. Pehmeät tekstiilit, kuten sametti, silkki ja pitsi, ovat yleisiä, samoin kuin kalusteissa suositaan kaarevia muotoja, pehmustettuja pintoja ja antiikkisia elementtejä.
  4. Kristallikruunut ja herkät koriste-esineet täydentävät ilmettä. Romanttinen sisustustyyli luo tilan, joka kutsuu rentoutumaan ja unelmoimaan.

 

Millaiset värit sopivat romanttiseen sisustukseen?

Romanttiseen sisustukseen sopivat usein vaaleat ja pehmeät sävyt, kuten vaaleanpunainen, kerma, vaaleansininen ja pastellisävyt. Näitä värejä käytetään seinissä, tekstiileissä ja kalusteissa luomaan lempeää ja herkkää tunnelmaa. Lisäksi valkoiset ja vaaleat sävyt toimivat hyvin taustaväreinä, jotka korostavat romanttisten värien pehmeyttä. Väripaletti voi olla monipuolinen, mutta sävyjen tulisi yleisesti olla pehmeitä ja harmonisia, jotta ne luovat tilaan unenomaista ja romanttista tunnelmaa.

 

Miten romanttinen tyyli eroaa muista sisustustyyleistä?

Romanttinen sisustustyyli erottuu modernista ja minimalistisesta lähestymistavasta korostaen runsaita yksityiskohtia ja pehmeitä muotoja. Toisin kuin modernissa sisustuksessa, joka suosii puhdaslinjaisia ja yksinkertaisia elementtejä, romanttinen tyyli hyödyntää kaarevia linjoja, pitsiä ja kukkakuvioita luoden lämpimän ja kutsuvan ilmeen. Lisäksi romanttisessa sisustuksessa väripaletti on yleensä pehmeämpi ja pastellisävyjä painottava, kun taas modernissa sisustuksessa suositaan usein neutraaleja ja kirkkaita värejä. Romanttinen sisustustyyli myös korostaa nostalgiaa ja perinteitä antiikkisilla kalusteilla ja herkillä koriste-esineillä, kun taas moderni sisustus suosii usein uusia ja innovatiivisia design-elementtejä. Romanttinen sisustus luo tilan, joka kutsuu rentoutumaan ja unelmoimaan, kun taas moderni sisustus korostaa toiminnallisuutta ja minimalismia.


Voiko romanttisen tyylin yhdistää muihin sisustustyyleihin?

Kyllä, romanttisen sisustustyylin voi yhdistää muihin sisustustyyleihin luodakseen ainutlaatuisen ja moniulotteisen ilmeen. Esimerkiksi romanttinen tyyli voi sulautua kauniisti perinteiseen sisustukseen, korostaen sen pehmeitä linjoja ja yksityiskohtia. Toisaalta romanttinen tyyli voi myös tuoda lämpöä moderniin sisustukseen, luoden kontrastia modernien linjojen ja materiaalien kanssa. Lisäksi romanttinen sisustus voi sekoittua boheemiin tyyliin, jolloin saadaan aikaan huolettomampi ja persoonallisempi ilme yhdistämällä romanttisia yksityiskohtia ja runsaita tekstiilejä boheemien värien ja kuvioiden kanssa. Tärkeintä on löytää tasapaino eri elementtien välillä ja säilyttää harmonia kokonaisuudessa.

 

Miten pienillä yksityiskohdilla voi lisätä kotiin romanttista tyyliä?

Pienillä yksityiskohdilla voi tehokkaasti lisätä romanttista tunnelmaa kotiin. Esimerkiksi valitsemalla pehmeitä ja runsaita tekstiilejä, kuten pitsiä, samettia ja silkkiä, voi tuoda huoneeseen lämpöä ja pehmeyttä. Koristeelliset tyynyt, peitot ja verhot, joissa on romanttisia kukka-aiheisia kuoseja, ovat myös tehokas tapa lisätä romanttista ilmettä. Lisäksi herkät koriste-esineet, kuten vanhat kuvakehykset, kristallikruunut, kynttilänjalat ja kukkavaasit, voivat tuoda tilaan viehättävää eleganssia. Käsin tehdyt ja personoidut koristeet voivat myös lisätä intiimiä tunnelmaa sisustukseen.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko